Megtakarítások

Lakossági megtakarítások

 
Ha valamely kitűzött céljának elérése érdekében, vagy a jövőjére való tekintettel tesz rendszeresen félre, a B3 TAKARÉK Szövetkezet által kínált betétek, illetve befektetési alternatívák plusz hozam elérésére nyújtanak lehetőséget Ügyfeleink megtakarításai vagy ideiglenesen rendelkezésre álló szabad pénzeszközei lekötésén keresztül.

Amennyiben az alacsony kamatkörnyezet miatt a befektetni és megtakarítani kívánók más konstrukciót keresnek, a bankbetéten felül ma már az állampapírok vagy különböző alapok is elérhetőek pénzintézetünknél.

A részletekért keresse a Befektetései szolgáltatások menüpontot, vagy érdeklődjön munkatársainknál!

 

 

Takarékszelvény

Hagyományos, betéti okiratos megtakarítási forma, amely 3 és 6 hónapos lejáratra váltható.

Azoknak ajánljuk, akik előnyben részesítik a megszokott, hagyományos papír alapú megtakarítási formákat, és 3 vagy 6 hónapos periódusra kívánják e formában megtakarításaikat lekötni.

Takarékbetétkönyv

Hagyományos, betéti okiratos megtakarítási forma, mely egyszerű és könnyen áttekinthető lehetőséget biztosít megtakarításai kezelésére.

Azoknak ajánljuk, akik előnyben részesítik a megszokott, hagyományos papír alapú megtakarítási formákat.

Tartós Befektetési Számla

Ha hosszabb távra szeretné betétben elhelyezni pénzét kamatadó mentesen, akkor válassza a Tartós Befektetési Számlát.

Megtakarítási Betétszámla

A Megtakarítási Betétszámla olyan megtakarítási célokat szolgáló konstrukció, melyhez fizetési bankszámla nem kapcsolódik, de betét helyezhető el változó kamatozással, egyszeri vagy folyamatos lekötési lehetőséggel.

Fizetési számláról lekötött betét

Előre nem látható időre tudja nélkülözni pénzét? Rendszeresen tenne félre kis összegeket? Egyszerű és gyors megoldás lehet ilyen esetben a bankszámlájához kapcsolódó betétlekötés.