Hitelek

Beruházás, fejlesztés? Átmeneti likviditási problémák? Hitelkonstrukcióink segítségével rugalmas megoldásokat nyújtunk vállalkozása számára.

Vállalkozói folyószámla hitel

Pénzügyi stabilitásának fokozására, vagy átmeneti likviditási problémák kezelésére, egyszerű és gyors megoldással szolgálhat a folyószámlahitel.

Rulírozó hitel

A rulírozó hitel, olyan forgóeszköz célra nyújtott rugalmas hitelkeret, ahol a hitel igénybevétele és visszatöltése az Ügyfél kezdeményezése alapján történik.

Forgó eszköz hitel

Rövid (éven belüli lejáratú) és tartós (éven túli lejáratú) időszakra igénybe vehető, a vállalkozás felmerülő készletbeszerzéséhez, nagyobb vevőköveteléseinek, vagy hosszabb fizetési határidők finanszírozásához illetve áthidalására szolgáló finanszírozási forma.

Pályázati támogatásokat előfinanszírozó hitel

A Takarék a központi költségvetési-, regionális- és EU-s támogatási összegek előfinanszírozásához kínál ügyfelei részére rövid lejáratú, forintalapú támogatás előfinanszírozó hitelt.

Beruházási hitel

A beruházási hitel a vállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak megfelelő formában, hosszútávon történő finanszírozására szolgáló hiteltípus. A különböző vállalkozási célú, hosszútávon megtérülő fejlesztések megvalósításához, a tárgyi eszközök körébe tartozó vagyoni eszközök (gépek, berendezések, épületek, építmények) beszerzésének, felújításának, bővítésének, korszerűsítésének finanszírozására a Takarékszövetkezet beruházási és/vagy fejlesztési hitelt biztosít.

Takarékhitel Plusz

A Takarék Hitel Plusz hitelkonstrukció keretében éven túli beruházási és forgóeszközhitelek igényelhetők.

Széchenyi forgóeszköz hitel

Széchenyi forgóeszközhitel a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvező kamatozású, államilag támogatott hitelkonstrukció, mely a vállalkozás tevékenységéhez szükséges forgóeszközök és/vagy szolgáltatások beszerzésére szolgál.

Széchenyi beruházási hitel

Széchenyi Beruházási hitel a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvező kamatozású, államilag támogatott hitelkonstrukció, melynek célja az igénybevételi feltételeknek megfelelő vállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak megfelelő formában, hosszútávon történő finanszírozása ez által a beruházási kedv ösztönzése, a vállalkozások versenyképességének fenntartása beruházásainak támogatása.

Széchenyi kártya konstrukció

Széchenyi Kártya a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvező kamatozású, államilag támogatott, likviditási problémákat kezelő hitelkonstrukció.

Lombard hitel

A lombard hitel olyan rövid lejárató hitel, amely értékpapír-letéttel vagy forint-, devizabetéttel fedezett záloghitel, mely jól alkalmazható a vállalkozás átmenteti finanszírozási igényének megoldására.