Számlavezetés

Tudja Ön is vállalkozása pénzügyeit helyben, jó kezekben és válasszon pénzforgalmi számlatípusaink közül. Sokoldalú szolgáltatások, és igényeihez alkalmazkodó számlacsomagjainkkal biztos partnerek lehetünk vállalkozása sikerre vitelében.

Megbízható, gyors és rugalmas ügyintézéssel állunk rendelkezésére, helyben, barátságos környezetben.
Válassza a vállalkozásához leginkább illeszkedő számlacsomagot!

A B3 TAKARÉK Szövetkezetnél kezelt pénzforgalmi bankszámla az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által (Hpt.-ben foglalt rendelkezésekkel és kivételekkel), valamint a Garanciaközösség által biztosított.

A B3 TAKARÉK Szövetkezetnél a 2015. szeptember 1. és 2017. december 31. között nyitott pénzforgalmi számlák esetén nem kerül felszámításra számlanyitási díj.

 

Alap számla

Sokoldalú számlaszolgáltatások, kedvező havidíj mellett, hogy Ön egyszerűen, gyorsan és kényelmesen intézhesse vállalkozása pénzügyeit.

B3 Bázis számla

A B3 Bázis számlát Önnek ajánljuk, ha vállalkozása alapvetően forint forgalmat bonyolít, mindennapi üzletmenetéhez kapcsolódóan aktívan használja vállalkozói számláját.

B3 NON-PROFIT ÉS CIVIL SZERVEZETEK számla

Non-profit és civil szervezetek speciális igényeire kialakított számlatípus, mely teljes körű szolgáltatásokat nyújt, alacsony havi díj mellett.

B3 PRÉMIUM számla

A B3 Prémium számlát Önnek ajánljuk, ha vállalkozása nagyobb összegű, vagy tételszámú forint forgalmat bonyolít, és aktívan használja vállalkozói számláját a mindennapi üzletmenetéhez kapcsolódóan.

B3 SZAKMAI Számla

Ha Ön könyvvizsgáló, könyvelő, vagy adótanácsadói, ügyvédi vagy közjegyzői tevékenységet végez, vegye igénybe kedvezményes számlacsomagunkat. A számlavezetési díj: 0 Ft.

ÖNKORMÁNYZATI számla

Önkormányzatok számára kialakított teljes körű számlavezetési és megtakarítási szolgáltatások. Rugalmas igénykezelés, színvonalas ügyintézés!

TÁRSASHÁZI számla

Társasházak speciális igényeire szabva! A B3 Takarék a lakóközösségek számára is a pénzügyi igényeikre szabott, teljes körű számlavezetési, megtakarítási és finanszírozási szolgáltatásokat kínál.

Elkülönített és letéti számlák

Elkülönített és letéti számlatípusok számlavezető ügyfeleink részére.