B3 NON-PROFIT ÉS CIVIL SZERVEZETEK számla

Non-profit és civil szervezetek speciális igényeire kialakított számlatípus, mely teljes körű szolgáltatásokat nyújt, alacsony havi díj mellett.

 A csomagot csak non-profit és civil szervezetek igényelhetik. Régi és új ügyfeleink részére egyaránt ajánljuk, a non-profit szervezetek bankolási szokásaira szabva. A számlacsomag az Önök igényekhez jól igazodva kedvezményes számlavezetést biztosít.

A számlát alacsony havidíjjal nyithatja meg, egyszerűen és kényelmesen intézheti pénzügyeit. Pénzforgalmi számlájához hozzáférhet akár otthonról, vagy irodájából Internet-, vagy Homebankon keresztül.

 A számlához kapcsolódó szolgáltatások

  • Forint átutalási megbízás (eseti és csoportos)
  • Készpénz be- és kifizetés
  • Devizaátutalási megbízás forintszámláról
  • Betétlekötés
  • Betétlekötés módosítása
  • Betétfelmondás
  • VIBER megbízás
  • Tartós átutalási megbízások kezelése
  • Beszedési megbízás indítása

A bankszámlához igényelhető bankkártya, mely az Ön döntése alapján lehet MasterCard Business, vagyMasterCard Electronic Business bankkártya. Az egész világon - a MasterCard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával, az SMS Kártyafigyelő szolgáltatásnak köszönhetően.

Kapcsolódó elektronikus szolgáltatásként lehetőség van díjmentesen Netbank szolgáltatást igényelni.  SMS szolgáltatásunk igénybevételével azonnal értesülhet a bankszámlája terhére végrehajtott tranzakciókról, vagy igénye szerint a jóváírásokról.

Megtakarításait a számlához kapcsolódó lekötött betétben helyezheti el.

A bankszámla megnyitáshoz szükséges dokumentumok

Gazdasági társaságnak nem minősülő egyéb szervezet esetében

-   az adott szervezetre vonatkozó alakiságokkal rendelkező létesítő okirat vagy alapszabály olyan eredeti példánya, amelyen a nyilvántartó bíróság, vagy - ha a szervezet létrejöttéhez más hatóság által történő nyilvántartásba vétel szükséges - más hatóság eredeti igazolása szerepel a szervezet bejegyzés iránti kérelmének átvételéről;
-  már létrejött szervezet esetén számlanyitása esetén 1 hónapnál nem régebbi, a nyilvántartó bíróság vagy más hatóság által kiállított, a szervezetre vonatkozóan fennálló adatokat tartalmazó, hitelesített (kibocsátó bíróság vagy hatóság által aláírt és lepecsételt) dokumentum,
-  közjegyző vagy ügyvéd által hitelesített, eredeti aláírási címpéldány (aláírás-minta);
-  az adószámról kiadott igazolás eredeti példánya (amennyiben egyéb hivatalos dokumentum az adatot nem tartalmazza);
-  KSH által kiadott egységes statisztikai szám (amennyiben egyéb hivatalos dokumentum az adatot nem tartalmazza).
-  tevékenység végzéséhez szükséges más eredeti igazolvány 

Kinek javasoljuk? 

Alapítványok, civil-, és non-profit szervezeteknek. 

A B3 NON-PROFIT ÉS CIVIL SZERVEZETEK számlatípus kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el: 

A B3 TAKARÉK Szövetkezet passzív üzletági hirdetménye

A termék az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.