Fizetési számláról lekötött betét

Előre nem látható időre tudja nélkülözni pénzét? Rendszeresen tenne félre kis összegeket? Egyszerű és gyors megoldás lehet ilyen esetben a bankszámlájához kapcsolódó betétlekötés.

A B3 TAKARÉK Szövetkezet fiókjaiban személyesen, valamint netbankon keresztül is lekötheti szabad pénzeszközeit. A fizetési számláról leköthető betéti összeg minimuma 50.000,-Ft. A betétet elhelyezheti 1 hónapra, lekötési időn belül fix kamatozással, valamint 3, 6 és 12 hónapra, a lekötési időn belül változó kamatozással. A lekötések sávos kamatozásúak.

A lekötés lejárati rendelkezését az alábbi módokon adhatja meg:

  • a tőke és a kamat összegének átvezetése a fizetési számlára
  • a tőke és a kamat összegének lekötése azonos feltételekkel
  • a tőke lekötése azonos feltételekkel, a kamat átvezetése a fizetési számlára

A lekötött összegből részösszeget kivenni nem lehet, lejárati idő előtti felvét csak betétfeltöréssel lehetséges.

Amennyiben Ön a B3 TAKARÉK Szövetkezetnél lakossági bankszámlát vezet, lehetősége van egyszeri, és rendszeres betétlekötési megtakarítási formát választani.

Egyszeri betétlekötés bankszámlán

Amennyiben csak a hirdetményben meghirdetett futamidőre szeretné lekötni a betétet - egyszeri lekötés -, akkor a lejárat végén a tőke és a kamat összege átvezetésre kerül a fizetési számlájára.

Kinek ajánljuk?

Az egyszeri lekötést azoknak ajánljuk, akik nem szeretnék periodikusan lekötni a pénzüket, csak az adott futamidőre.

A termék az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosított, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

A bankszámlához kapcsolódó betétlekötések kamatait és kondícióit az alábbi hirdetményben érheti el:

A B3 TAKARÉK Szövetkezet passzív üzletági hirdetménye

További részletekért forduljon bizalommal bármely fiókunkhoz, vagy tekintse meg a vonatkozó Általános Szerződési Feltételeket (ÁSZF) és az Üzletszabályzatot.