Panaszkezelés

T√°j√©koztatjuk a tisztelt √úgyfeleinket, hogy a B3 TAKAR√ČK Sz√∂vetkezet Panaszkezel√©si Szab√°lyzat√°t az al√°bbi linkre kattintva √©rhetik el:

Panaszkezelési Szabályzat

Az al√°bbiakban tal√°lj√°k a panaszok elŇĎterjeszt√©s√©re a Magyar Nemzeti Bank √°ltal elk√©sz√≠tett nyomtatv√°nymint√°t. √úgyfeleink a panaszukat ak√°r nyomtatv√°nymint√°n is elŇĎterjeszthetik, de a nyomtatv√°nymint√°k alkalmaz√°sa nem k√∂telezŇĎ, teh√°t saj√°t szavaikkal is megfogalmazhatj√°k panaszukat.

MNB nyomtatv√°nymint√°ja panasz elŇĎterjeszt√©s√©re

Amennyiben a panaszukat saj√°t szavaikkal fogalmazz√°k meg, k√©rj√ľk, hogy a sz√∂vegben sz√≠veskedjenek felt√ľntetni a k√∂vetkezŇĎ adatokat: n√©v, sz√ľlet√©si n√©v, sz√ľlet√©si hely √©s idŇĎ, anyja sz√ľlet√©skori neve, lakc√≠m, szerzŇĎd√©ssz√°m/sz√°mlasz√°m. Ezen adatok megad√°s√°val k√∂nnyebb√© v√°lik az √Ėn√∂k azonos√≠t√°sa, √©s ilyen m√≥don a probl√©m√°t a B3 Takar√©ksz√∂vetkezet is k√∂nnyebben tudja azonos√≠tani. Amennyiben a panasz megt√©tel√©re m√°s szem√©lyt k√≠v√°nnak meghatalmazni, javasoljuk, hogy ezt a meghatalmaz√°s mint√°t haszn√°lj√°k.

Az elsz√°mol√°ssal vagy forintos√≠t√°ssal kapcsolatos panaszok elŇĎterjeszt√©s√©re haszn√°lhat√≥ nyomtatv√°nymint√°kat √©s az azokkal kapcsolatos t√°j√©koztat√°st az elsz√°mol√°si √©s forintos√≠t√°si inform√°ci√≥k men√ľpont alatt tal√°lj√°k.

T√°j√©koztatjuk tisztelt √úgyfeleinket, hogy amennyiben a p√©nzint√©zet√ľnk √°ltal ny√ļjtott szolg√°ltat√°s minŇĎs√©g√©vel kapcsolatosan panaszt k√≠v√°nnak elŇĎterjeszteni, azt az al√°bbi m√≥dokon tehetik meg:

1.) Szóban:

a.) Szem√©lyesen: B√°rmely kirendelts√©g√ľnk√∂n nyitvatart√°si idŇĎben. A kirendelts√©gek el√©rhetŇĎs√©g√©t √©s nyitvatart√°si idej√ľket tartalmaz√≥ list√°t itt¬†tal√°lja.

b.) Telefonon: a 06-21-2424-736 telefonsz√°mon.

2.) √ćr√°sban:

a.) Postai √ļton a B3 TAKAR√ČK Sz√∂vetkezet sz√©khely√©re c√≠mezve: 8444 Szentg√°l, FŇĎ √ļt 30.

b.) Telefaxon: a 0688-506-506 telefonsz√°mon

c.) Elektronikus levélben a hét minden napján 0-24 óráig, a panaszkezeles@b3takarek.hu e-mail címen.

Be√©rkezett panaszokat a B3 TAKAR√ČK Sz√∂vetkezet Panaszkezel√©si ter√ľlete kezeli √©s b√≠r√°lja el a fenti szab√°lyzat alapj√°n. A be√©rkezett panaszokra azok k√©zhezv√©tel√©tŇĎl sz√°m√≠tott 30 napon bel√ľl v√°laszolunk a hat√°lyos jogszab√°lyi elŇĎ√≠r√°sokat betartva.

A B3 TAKAR√ČK Sz√∂vetkezet panaszkezel√©srŇĎl sz√≥l√≥ r√©szletes t√°j√©koztat√≥j√°t ide kattintva √©rhetik el.